Híreink
Alakformáló torna Tokajban az EFI szervezésében hétfőnként! Oct. 15.

Alakformáló torna Tokajban az EFI szervezésében hétfőnként!Nordic Walking Oct. 09.

Nordic Walking edzés az EFI szervezésében minden szerdán! Új időpontban: 17.30-kor!!!Fogyi klubosok tornafoglalkozása gyógytornász segítségével az EFI szervezésében. Oct. 09.

Fogyi klubosok tornafoglalkozása gyógytornász segítségével az EFI szervezésében.Dietetikus tanácsadás az EFI szervezésében Oct. 09.

Dietetikus tanácsadás az EFI szervezésébenMinden csütörtökön ritmikus sportfoglalkozás Tarcalon az EFI szervezésében 17.30-tól a Borfaluban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk, az órák ingyenesek! Oct. 02.

Minden csütörtökön ritmikus sportfoglalkozás Tarcalon  az EFI szervezésében 17.30-tól a Borfaluban! Újra indul az alakformáló torna CSOBAJON az EFI szervezésében, Tóth Judit fitness edző vezetésével! Oct. 02.

Újra indul az alakformáló torna CSOBAJON az EFI szervezésében, Tóth Judit fitness edző vezetésével!Dietetikus tanácsadás az EFI szervezésében Oct. 02.

Dietetikus tanácsadás az EFI szervezésébenFogyi klubosok tornafoglalkozása gyógytornász segítségével az EFI szervezésében. Oct. 02.

Fogyi klubosok tornafoglalkozása gyógytornász segítségével az EFI szervezésében.Minden csütörtökön ritmikus sportfoglalkozás Tarcalon az EFI szervezésében 17.30-tól a Borfaluban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk, az órák ingyenesek! Sep. 27.

Minden csütörtökön ritmikus sportfoglalkozás Tarcalon  az EFI szervezésében 17.30-tól a Borfaluban! 

Ha már ágynak döntötte a megfázás vagy influenza...
Van néhány tanácsunk, hogy gyorsabban rendben jöjjön!