Széchenyi 2020
Lelki Egészség Központ

A Tokaji Egészségfejlesztő Központ a „Mentális egészségfejlesztés a tokaji járásban” című EFOP 1.8.20-17-2017-00020 pályázat nyerteseként Lelki Egészségközpont létrehozására kapott engedélyt.

A projekt fő célja közé tartozik az emberi jog érvényesülésének segítése illetve a testi-lelki egészség legoptimálisabb elérése.

A Lelki Egészségközpont a Tokaj városában található Egészség Központban működő Egészségfejlesztési Irodán belül jött lére. A bővítés céljai között szerepel a különböző egészségügyi feladatok elvégzése és a lakosság lelki egészségének fejlesztése. Ellátási terület: Tokaji Járáshoz tartozó települések lakosai.

Szeretnénk elérni, hogy a járáshoz tartozó településeken lakók közül minél többen vegyék igénybe szolgáltatásainkat. További célunk a járásban élő családok és családtagjaik életkoruknak és életkörülményeiknek megfelelő, és folyamatos segítségnyújtás lelki egészségük fejlesztése, megőrzése és védelme érdekében.

Mindezt neves szakemberek bevonásával, aktív segítségnyújtással, támogató, kísérő szolgálatok és szolgáltatások nyújtásával, csoportos programok szervezésével kívánjuk megvalósítani.

Programjaink

Szülésre felkészítő komplex program

Szülőklub

Családi Nap

Egészségfejlesztő programok általános iskolások részére

Depresszió felmérés

Demencia felmérés

Stressz kezelés

 

Kérjük Önöket, hogy figyeljék, kövessék a programjainkkal kapcsolatos információkat online, valamint plakátjainkon, és vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Vegyenek részt programjainkon! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne tenni saját és családja lelki egészségéért.

 

  Projekt azonosító:

  EFOP-1.8.20-17-2017-00020

  A projekt címe:

  „Mentális egészségfejlesztés a tokaji járásban”  

  Projekt időtartama:

  2018.06.01. – 2020.08.29.

  Az elnyert támogatás összege:  

  40.000.000,-Ft

  Támogatási intenzitás:

  100%

 

 

© 2014 Dombi Sámuel kistérségi egészségközpont | Tokaj | Adatkezelési tájékoztatók
Futureweb