Védőnői szolgálat fejlesztése Tokajban

A Tokaji Egészségfejlesztési Központ Nonprofit Kft. 55.381.422,- Ft összegű uniós támogatásban részesült az ÉMOP-4.1.1/A-12-2013-0049 .  „Védőnői szolgálat fejlesztése Tokajban „  elnevezéssel beadott pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházás keretében megvalósult a területi védőnői épület teljes körű felújítása, energetikai korszerűsítése, belső átalakítása és új eszközök kerültek beszerzésre.

Az eredményes közbeszerzési eljárást követően a társaság a MAÉP PLUSZ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. –vel kötötte meg a Vállalkozási Szerződést a kivitelezésre. A kivitelezési munkálatokat a vállalt határidőre – 2014. július 1. – be is fejeződtek.

A projekt keretében megtörtént a védőnői épület teljes körű felújítása, energetikai korszerűsítése, belső átalakítása. Kialakításra került egy fedett babakocsi tároló is. Az infrastrukturális fejlesztés mellett megtörtént az orvosi eszközök valamint a teljes bútorzat cseréje. Beszerzésre került egy deffibrillátor készülék valamint a kisgyermekek hallását és beszédértését vizsgáló készülék is. A kisgyermekek valamint a várandósok részére barátságos hangulatú terek és kényelmes új székek könnyítik meg a várakozás perceit.

Az elnyert támogatás  mértéke : 55 381 422 .

A projekt záró sajtóközleménye itt tekinthető meg.